OVER ONS

Smitwood is DE specialist als het om maatwerk tuinhuizen, blokhutten en overkappingen gaat. Naast het leveren van standaard modellen zijn wij vooral sterk in het leveren van maatwerk bouwwerken. Door onze jarenlange ervaring in deze branche durven wij projecten aan die een ander niet aan kan of aan durft. Naast het leveren van blokhutten en tuinhuisjes van bekende merken produceren wij zelf ook tuinhuizen, houten garages en overkapping op maat incl. schroeffundering. Wij hebben een bouwmethode ontwikkeld waardoor wij in staat zijn om maatwerk te kunnen leveren tegen een standaard prijs. Uiteraard denken wij met de klant mee zodat uw wens bij ons ook betaalbaar blijft. Kies samen met een van onze adviseurs uw (maatwerk) tuinhuis, blokhut, houten chalet of overkapping geheel vrijblijvend te ontwerpen in een 3D tekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw maatwerk blokhut en ziet u hoe deze er in de praktijk uit komt te zien. Belangrijke details zoals soorten daken, indeling, wandhoogte, positie van ramen en deuren etc. kunt u zo nog specifieker maken waardoor u een compleet beeld krijgt. Aan de hand van deze tekening ontvangt u vrijblijvend een offerte volledig naar uw wensen.

Whatsapp ons direct +31(0)6 30 31 36 17

Smitwood heeft een eigen professionele montageteam in dienst hebben kunnen wij het bouwwerk ook voor uw opbouwen. Onze gediplomeerde, vakkundige timmerlieden monteren dagelijks door heel Nederland. In drukke periodes werken wij ook met externe montageteams om de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Bij de Smitwood behandelen wij iedere aanvraag met zorg. Of het nu gaat om een standaard model of een tuinhuis op maat, u heeft één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.